One-Day-Retreat
Oct
11
10:00 AM10:00

One-Day-Retreat

Op een schitterend Landgoed; yoga, ademhaling, wandelingen en meditaties. Een verademing in een droomwereld!

Wil je er even een dagje tussenuit om op te laden in een ultiem ontspannen vakantiesfeer? Dat kan! Op vrijdag 13 september of vrijdag 11 oktober kan je je van 10.00-16.00 laten meeslepen door mijn collega “in-de-watten-legster” Karen (www.hetgeestigelichaam.nl) en mijzelf.

De dag begint met een ontspannende yogales waarna we via de ademhaling en diverse meditaties aanbelanden bij een heerlijke lunch. Een stiltewandeling in de bijzondere omgeving van het Landgoed zorgen ervoor dat je je in een andere wereld bevindt en het middagprogramma doet je versteld staan van de staat van ontspanning die jouw lichaam en geest hebben bereikt!

Maak deze dag compleet en duik in de wellness tegen een korting van 10% op een wellnessbehandeling! Of geniet van een overnachting tegen een gereduceerd tarief en houd dat gevoel van ultieme ontspanning nog even vast!

De bijzondere locatie is Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort. https://www.duin-kruidberg.nl/nl/spa-wellness

Deze vakantie in 1 dag kost €129,-. Kom je samen met iemand dan betalen jullie samen € 229,- (incl. lunch, koffie, thee, water).

De one day retreat kan rechtstreeks via mij geboekt worden (welkom@bijnadine.nl). De aanvullende producten zoals wellness en hotel kunnen via het hotel geboekt worden. Vraag naar de mogelijkheden!

View Event →
Terug naar je basis
Nov
3
1:30 PM13:30

Terug naar je basis

In het bekkengebied huist je gevoel van basisveiligheid en vertrouwen, het fundament; je basis. Verbinding met dit gebied maakt dat je in het moment kunt blijven, je rust kunt bewaren, je kunt ontspannen en overgeven aan de natuur. Jouw natuur. 

Veel vrouwen dragen bewust en onbewust oude emoties en pijn met zich mee en slaan dit op in de baarmoeder. Dit heeft invloed op hoe je denkt en je voelt en hoe je je gedraagt. Het heeft invloed op de mate waarin je je kunt ontspannen, de mate waarin je vertrouwt op jezelf, je lichaam en je omgeving. De manier waarop je relaties aangaat en onderhoudt. Het brein is erop gericht nieuwe pijn te voorkomen, waardoor je onbewust in een overlevingsstand komt. Hoe fijn zou het zijn als je (weer)op basis van liefde, ontspanning en vertrouwen kunt leven.

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren. De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven. 

Tijdens de workshop maken we op een zachte wijze verbinding met het bekkengebied. Via een heerlijke combinatie van yoga, reiki en meditatie waarbij we gebruik maken van geur en sound, stimuleer je het natuurlijk evenwicht in de baarmoeder en kom je weer in contact met jouw vitale levensenergie, creatieve en seksuele stroom. 

Nadine (www.bijnadine.nl) en Sietske (www.jadelune.nl) bundelen hun vrouwelijke krachten in deze unieke workshop. 

Nadine behandelt in haar massagepraktijk met aandacht-zowel op lichamelijk als geestelijk vlak. Een aanraking van het lichaam is zoveel meer dan alleen fysiek contact maken. Als “professioneel in de watten-legster” begeleidt ze mensen in yogalessen, reizen en workshops op verschillende manieren om de verbinding tussen hoofd en lijf te versterken. 

Sietske geeft cursussen, healings- en coachingstrajecten waarin het vinden van balans, het liefdevol verbinden met jezelf en het vertrouwen in natuur en eigen kracht centraal staan. De laatste jaren richt zij zich met name op het verbinden met de vrouwelijke natuur en balans tussen vrouwelijke en mannelijke energie in jezelf. Haar sessies kenmerken zich door liefdevolle aandacht, verbinding en aanwezigheid. Alles mag er zijn, je kunt ontspannen en loslaten, waardoor je kunt zijn wie je werkelijk bent. 

Prijs: € 49,-, inclusief thee en een kleine snack. Kom je met 2 personen dan is de prijs € 89,-

Wat neem je mee: Trek kleding met laagjes aan en neem warme sokken en/of een sjaal mee zodat je tijdens de meditaties ook behaaglijk bent. Matjes, dekentjes en kussens zijn aanwezig om gemakkelijk te zitten of te liggen.
Reserveren: Stuur een mailtje aan: welkom@bijnadine.nl. Je ontvangt dan een bevestiging en factuur voor je deelname.View Event →
Relax & Restore: Yin Yoga en Reiki @ Liv Yoga Leiden
Nov
9
1:30 PM13:30

Relax & Restore: Yin Yoga en Reiki @ Liv Yoga Leiden

Lekker weer even tot jezelf komen én energie opdoen? Zo voordat de versnelling ingezet wordt naar de feestdagen toe kun je even opladen en thuis komen bij jezelf tijdens onze Yin & Reiki workshop.

Gedurende deze 3 uur durende workshop ga je de diepte in met meditaties, yin yoga en reiki. Geniet van een heerlijke middag vol ontspanning en herstel van lijf en geest door zo weinig mogelijk te doen en eens lekker op 'ontvangen' te staan. Deze "mini-vakantie in 1 middag" wordt verzorgd door Nadine & Sietske; yin-, meditatie- en reiki experts die je helemaal in de watten gaan leggen.

Reiki wordt ook wel energie, Ki, Chi of Prana genoemd. Door deze energie door te geven kun je blokkades op energetisch, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau opheffen en versterk je je gezondheid, welbevinden en innerlijke rust. Reiki werkt nooit alleen in op de symptomen, maar altijd op de hele mens. De combinatie van yin - waarbij je houdingen langere tijd aanhoudt - en reiki stimuleert en activeert het zelfgenezend vermogen van je lichaam en geest, zorgt voor diepe ontspanning en heft energieblokkades op. Je stapt als herboren van je mat!

Datum: zaterdag 9 november van 13.30 - 16.30
Prijs: €59 p.p.
Docenten: Nadine Muller en Sietske van der Meij

Om je aan te melden vul je het formulier in in deze link: https://livyoga.nl/aanmeldformulier_workshops/

View Event →
Yogareis: Yin, Meditatie en Mindful genieten onder de Spaanse zon!
Apr
28
to May 2

Yogareis: Yin, Meditatie en Mindful genieten onder de Spaanse zon!

Wil je er even tussenuit? Echt even opladen, echt letterlijk op adem komen, aan jezelf denken en verzorgd worden? Maar vooral ook niks moeten en alles mogen waar je de behoefte toe voelt? De zon op jouw gezicht voelen, terwijl je ligt te chillen op jouw zonnebedje?
Een combinatie van een werkelijk geweldige locatie in een prachtige omgeving en de oprecht liefdevolle begeleiding zorgen er voor dat deze week niet snel vergeten wordt. Je neemt een boost aan energie en tools mee naar huis om dat gevoel nog lang vast te houden.

Ga je mee? 

Je landt op dinsdag 28 april op Girona Airport*, slechts 20 minuten van onze Spaanse Boerderij, omgetoverd tot prachtig landgoed. Huur een auto**, zodat je de vrijheid hebt om jezelf te bewegen tijdens de vrije momenten. Neem de tijd om jouw verblijf en omgeving te verkennen en neem de rust om je vervolgens mee te laten nemen in een fijne vijf-daagse vakantie.

De reis is van dinsdag 28 april tot zaterdag 2 mei, inclusief 4 overnachtingen, ontbijt, lunch & diner, welkomstborrel en afscheidsborrel, alle yoga lessen en persoonlijke begeleiding, een massage van 45 minuten, onbeperkt water en thee. De reis is exclusief vlucht, transfers en aanvullende dranken/ boekingen.

De investering voor deze magische reis is € 725,-. Boek je voor 15 oktober dan is de prijs € 695,- 

Alle overnachtingsplekken zijn geweldig! 

Er is een beperkt aantal 1-persoons plekken in de tuin beschikbaar (dus op basis van beschikbaarheid). Dat zijn de caravans en woonwagens die je terug kan vinden in de foto’s op de website van 123ole. 

Je kan er ook voor kiezen om te overnachten in de stalkamers in de tuin - die ruime kamer deel je dan met een collega-vakantieganger of -gangster (we delen je samen in op basis van sexe uiteraard). Wil je een stalkamer voor jezelf, dan geldt er een toeslag van € 35,- per nacht. Er zijn ook kamers in het huis beschikbaar, hiervoor geldt een 1-persoonstoeslag van € 60,- per nacht. Zo houd je zelf in de hand wat je besteedt aan je overnachtingen :-). 

Programma

Globaal kun je je hier op verheugen, in de praktijk kunnen we wat afwijken van de volgorde uiteraard.

Dinsdag 
Aankomst dag! Feestelijk welkom met een hapje en een drankje en nadere kennismaking. In de middag een massage (op indeling). In de vooravond is er een Yin yogales van Nadine en aansluitend een meditatie met Karen. Daarna schuif je aan voor het diner en ga je voldaan jouw bedje in.

Woensdag
Beginnen we met een kopje thee en een ochtendknabbel, gevolgd door een slow flow yogales van Nadine en meditatie met Karen. Daarna is er weer uitgebreid tijd voor het ontbijt en geven Karen en Nadine weer massages (op indeling). Na de lunch ben je de middag lekker vrij. In de vooravond weer een Yin yogales en meditatie met Karen en na het heerlijke diner van Begona mag je weer lekker je luikjes sluiten voor een goeie nachtrust

Donderdag
Deze dag begint zoals gisteren, maar na het ontbijt kun je op pad om te doen waar jij zin in hebt*. Om 21.00 zitten we voor jou klaar om te horen hoe je het hebt gehad met een lekker hapje en drankje.

Vrijdag 
Na de yoga is er weer een schrijfmeditatie met Karen en daaropvolgend het ontbijt. Karen en Nadine masseren wederom en je kan er deze dag voor kiezen om mee te lunchen, of dit op eigen gelegenheid elders te doen. Na de lunch kun je je bij Karen en Nadine aansluiten voor een bezoek aan het werkelijk schattige dorpje Besalu om rond te struinen, souvenirs te kopen of het miniaturen museum te bezoeken. Om 18.00 is er voor de liefhebbers weer een yogales (yoga nidra) en mogen we ’s avond aanschuiven voor een heerlijk bord paella!

Zaterdag
Na de vroege yogales heb je de tijd om rustig je koffer te pakken en vast uit te checken. Om 10 uur treffen we elkaar dan weer bij het ontbijt en vertrekken gezamenlijk richting strand of luchthaven (afhankelijk van de vluchttijden - die zijn momenteel helaas nog niet bekend)

*Je kan bijvoorbeeld naar Barcelona (ca. 2 uur rijden), naar Gerona (ca 30 min) om een marktje bezoeken, je kunt de bergen in of je bij mooi weer op het strand draperen. Daarom zijn lunch en diner niet inclusief deze dag. Blijf je liever in en rondom ons verblijf, dan neem je een duik in het verwarmde zwembad, ga je in één van de knusse hoekjes van het huis of de tuin genieten van dat goede boek of lekkere tijdschrift of doe je een dutje in de hangmat.

Lunchen en dineren kan in één van de vele restaurants in Girona stad of directe omgeving. Je kan er voor kiezen om je reis uit te breiden aan de voorkant of achterkant met een paar dagen in Barcelona. Je kan ons contactpersoon en tevens eigenaresse van onze locatie Debbie benaderen voor fijne insider tips voor eten en verblijf!

*aanbevolen vlucht Transavia aankomst 28 april en vertrek 2 mei.

**aanbevolen autoverhuur Sunny Cars. We kunnen jou desgewenst in contact brengen met medehuurders om de kosten en de auto te delen. Geef deze wens aan in jouw boeking. Ook is het mogelijk om een transfer aan te vragen bij Debbie van 123ole - kosten hiervan bedragen ongeveer € 50,- per persoon. 

Eventueel kan je er voor kiezen om je reis uit te breiden aan de voorkant of achterkant met een paar dagen in Barcelona. Je kan ons contactpersoon en tevens eigenaresse van onze locatie Debbie benaderen voor fijne insider tips over restaurants en verblijf mogelijkheden!
*aanbevolen vlucht Transavia aankomst ……… Prijs vanaf € 82,50
**aanbevolen autoverhuur Sunny Cars. We kunnen jou desgewenst in contact brengen met medehuurders om de kosten en de auto te delen. Geef deze wens aan in jouw boeking.
*** transferkosten kunnen opgevraagd worden bij Debbie
Wie zijn jouw begeleidsters?
Nadine Muller: Na ruim 10 jaar in de zakelijke dienstverlening te hebben gewerkt, besloot ik te gaan doen wat ik écht leuk vind. Ik was altijd al geïnteresseerd in het in beweging brengen van mensen. Vele massage,- yoga- en coachingsopleidingen en cursussen verder heb ik inmiddels veel tools in mijn ‘gereedschapskist’ verzameld om mijn behandelingen en lessen uit te voeren. Inmiddels noem ik mezelf ‘professioneel in de watten-legster‘. Mijn ervaring is dat mensen enorm op kunnen bloeien door onverdeelde aandacht, voor zowel lichaam als geest.
Karen Schilder-van der Meer: Mijn missie is om de mensen die op mijn pad komen te laten ontspannen, opladen, me-time inbouwen om van daaruit het dagelijks leven in een vorm van balans op te kunnen pakken. Als ervaringsdeskundige, maar ook vanuit mijn praktijkervaring, begeleid ik mensen op geheel eigen wijze, namelijk vanuit de eigen innerlijke kracht. De antwoorden liggen klaar om opgepakt te worden. En vanuit ontspanning, zelfliefde, introspectie en mildheid naar jezelf toe, liggen de mogelijkheden voor handen.
Het zal onze gasten dan ook aan niets ontbreken, met de toegewijde aandacht en liefde, in de vorm van een luisterend oor door ons ‘beroepsvertroetelaars”! Dit alles vanuit een down-to-earth benadering.

View Event →

Relax & Restore: Yin Yoga en Reiki @ Liv Yoga Leiden
Sep
14
1:30 PM13:30

Relax & Restore: Yin Yoga en Reiki @ Liv Yoga Leiden

Lekker weer even tot jezelf komen én energie opdoen? Zo vlak na de zomervakantie kun je even opladen en thuis komen bij jezelf tijdens onze Yin & Reiki workshop.

Gedurende deze 3 uur durende workshop ga je de diepte in met meditaties, yin yoga en reiki. Geniet van een heerlijke middag vol ontspanning en herstel van lijf en geest door zo weinig mogelijk te doen en eens lekker op 'ontvangen' te staan. Deze "mini-vakantie in 1 middag" wordt verzorgd door Nadine & Sietske; yin-, meditatie- en reiki experts die je helemaal in de watten gaan leggen.

Reiki wordt ook wel energie, Ki, Chi of Prana genoemd. Door deze energie door te geven kun je blokkades op energetisch, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau opheffen en versterk je je gezondheid, welbevinden en innerlijke rust. Reiki werkt nooit alleen in op de symptomen, maar altijd op de hele mens. De combinatie van yin - waarbij je houdingen langere tijd aanhoudt - en reiki stimuleert en activeert het zelfgenezend vermogen van je lichaam en geest, zorgt voor diepe ontspanning en heft energieblokkades op. Je stapt als herboren van je mat!

Datum: zaterdag 14 september van 13.30 - 16.30
Prijs: €59 p.p.
Docenten: Nadine Muller en Sietske van der Meij

Om je aan te melden vul je het formulier in in deze link: https://livyoga.nl/aanmeldformulier_workshops/

View Event →
One-Day-Retreat
Sep
13
10:00 PM22:00

One-Day-Retreat

Op een schitterend Landgoed; yoga, ademhaling, wandelingen en meditaties. Een verademing in een droomwereld!

Wil je er even een dagje tussenuit om op te laden in een ultiem ontspannen vakantiesfeer? Dat kan! Op vrijdag 13 september of vrijdag 11 oktober kan je je van 10.00-16.00 laten meeslepen door mijn collega “in-de-watten-legster” Karen (www.hetgeestigelichaam.nl) en mijzelf.

De dag begint met een ontspannende yogales waarna we via de ademhaling en diverse meditaties aanbelanden bij een heerlijke lunch. Een stiltewandeling in de bijzondere omgeving van het Landgoed zorgen ervoor dat je je in een andere wereld bevindt en het middagprogramma doet je versteld staan van de staat van ontspanning die jouw lichaam en geest hebben bereikt!

Maak deze dag compleet en duik in de wellness tegen een korting van 10% op een wellnessbehandeling! Of geniet van een overnachting tegen een gereduceerd tarief en houd dat gevoel van ultieme ontspanning nog even vast!

De bijzondere locatie is Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort. https://www.duin-kruidberg.nl/nl/spa-wellness

Deze vakantie in 1 dag kost €129,-. Kom je samen met iemand dan betalen jullie samen € 229,- (incl. lunch, koffie, thee, water).

De one day retreat kan rechtstreeks via mij geboekt worden (welkom@bijnadine.nl). De aanvullende producten zoals wellness en hotel kunnen via het hotel geboekt worden. Vraag naar de mogelijkheden!

View Event →
Mini-Retreat Yin & Reiki bij De Yogastudio
May
19
1:30 PM13:30

Mini-Retreat Yin & Reiki bij De Yogastudio

Heb jij ook behoefte aan een break en meer energie? Doe dan mee met deze fijne Yin & Reiki workshop. We gaan de diepte in met ontspannende meditaties, yin yoga en reiki. Geniet van een heerlijke middag vol ontspanning en herstel van lijf en geest door zo weinig mogelijk te doen en eens lekker op ‘ontvangen’ te staan. Deze “mini- vakantie in 1 middag” wordt verzorgd door Nadine & Sietske; yin-, meditatie- en reiki experts die je helemaal in de watten gaan leggen.
We beginnen met een ontspannende meditatie – hierin laten we jouw onderbewuste het werk doen, terwijl je lichaam en geest mogen uitrusten. Je mag loslaten wat je niet meer dient en wat je misschien zelfs belemmert en we gaan op zoek naar je eigen kracht. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je installeren op je mat. Hoe verrukkelijk is dat?
Na deze meditatie gaan we over naar de Yin yoga waarbij we ook Reiki in zullen zetten. Reiki wordt ook wel energie, Ki, Chi of Prana genoemd. Door deze energie door te geven kun je blokkades op energetisch, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau opheffen en versterk je je gezondheid, welbevinden en innerlijke rust. Reiki werkt nooit alleen in op de symptomen, maar altijd op de hele mens. De combinatie van yin (waarbij je houdingen langere tijd aanhoudt) en reiki stimuleert en activeert het zelfgenezend vermogen van je lichaam en geest, zorgt voor diepe ontspanning en heft energieblokkades op.
Tijdens de afsluitende Yoga Nidra zal je lichaam in diepe rust komen en je hersengolven naar een lagere frequentie. Hierdoor ben je bewust aanwezig bij je ontspanning en zal je centrale zenuwstelsel dit ook als zodanig herkennen en in diepe ontspanning gaan, vergelijkbaar met diepe slaap. Yoga Nidra is ideaal voor mensen die moe zijn, extra energie kunnen gebruiken of gewoon een kort nachtje hebben geslapen en willen bijtanken! Vol van hernieuwde energie en balans in body mind & soul stap je als herboren van je mat!

Prijs: € 59,-

Zondag 19 mei van 13.30 - 16.30

Aanmelden doe je door een mail te sturen naar: deyogastudio@gmail.com onder vermelding van aanmelding 19 mei

View Event →
Yogareis: Yin, Meditatie en Mindful genieten onder de Spaanse zon!
May
7
to May 10

Yogareis: Yin, Meditatie en Mindful genieten onder de Spaanse zon!

Wil je er even tussenuit? Echt even opladen, echt letterlijk op adem komen, aan jezelf denken en verzorgd worden? Maar vooral ook niks moeten en alles mogen waar je de behoefte toe voelt? De zon op jouw gezicht voelen, terwijl je ligt te chillen op jouw zonnebedje?
Een combinatie van een werkelijk geweldige locatie in een prachtige omgeving en de oprecht liefdevolle begeleiding zorgen er voor dat deze vier dagen niet snel vergeten worden. Je neemt een boost aan energie en tools mee naar huis om dat gevoel nog lang vast te houden.
Ga je mee?
Je landt op dinsdagochtend 7 mei op Gerona Airport*, slechts 20 minuten van onze Spaanse Boerderij, omgetoverd tot prachtig verblijf. We slapen op het magische landgoed in traditionele zigeunerwagens, boeren stal kamers en omgebouwde caravans. Een ervaring op zich!
Huur een auto**, zodat je de vrijheid hebt om jezelf te bewegen tijdens jouw verblijf of laat je ophalen door onze transfer***. Neem de tijd om jouw verblijf en omgeving te verkennen en neem de rust om je vervolgens mee te laten nemen in een compleet verzorgde fijne vier-daagse vakantie.
De reis is van dinsdag 7 mei tot vrijdag 10 mei, inclusief 3 overnachtingen, 3 maal ontbijt, 2 lunches, 2 diners, welkomstborrel en afscheidsborrel, alle yoga lessen en persoonlijke begeleiding, een massage van 45 minuten, onbeperkt water en thee.
De reis is exclusief vlucht, transfers en aanvullende dranken/ boekingen.
De investering voor deze magische reis is € 595,-. Maak nu gebruik van de vroegboekkorting en boek t/m 31 december voor slechts € 545,- en geniet van de korting en de lange voorpret!
Er is een beperkt aantal 1-persoons overnachtingsplekken voorhanden-hiervoor betaal je géén toeslag. Toekenning op basis van beschikbaarheid.

Programma
(In de praktijk behouden we het recht om enigszins af te wijken van het programma)

Dinsdag
Aankomst dag!
12.00-13.30 feestelijk welkom met een hapje en een drankje en nadere
kennismaking.
14.00-15.30 massage tijd/ vrije tijd
Siësta
18.00- 19.00 Yin yogales van Nadine
19.00-19.30 Meditatie met Karen
19.45 schuif lekker bij ons aan voor het welkomstdiner en ga voldaan jouw bedje in.

Woensdag
8.15 Kopje thee en een ochtendknabbel
8.30 -9.30 Slow flow yogales van Nadine
9.30-10.00 Schrijfmeditatie met Karen
10.00-11.00 ontbijt
11.30-13.00 massage tijd/ vrije tijd
13.30-14.30 lunch
14.30 Siësta
18.00- 19.00 Yin yogales van Nadine
19.00-19.30 Meditatie met Karen
19.45 wederom een heerlijk diner verzorgd door kokkin Begona. Echt smullen!

Donderdag
8.15 Kopje thee en een ochtendknabbel
8.30 -9.30 Slow flow yogales van Nadine
9.30-10.00 Schrijfmeditatie met Karen
10.00-11.00 ontbijt
Vrije tijd
Deze dag ben je vrij om op eigen gelegenheid de omgeving te verkennen. Je kan bijvoorbeeld naar Barcelona (ca. 1 uur rijden), naar Gerona (ca 30 min) een marktje bezoeken, de bergen in of bij mooi weer op het strand draperen. Daarom zijn lunch en diner niet inclusief deze dag.
Blijf je liever in en rondom ons verblijf, dan neem je een duik in het verwarmde zwembad, ga je in één van de knusse hoekjes van het huis of de tuin genieten van dat goede boek of lekkere tijdschrift of doe je een dutje in de hangmat.
Nadine en Karen maken een wandeling langs het meer van Banyoles, waarvoor we je van harte uitnodigen om ons te vergezellen.
Dineren kan in één van de vele restaurants in Gerona stad of directe omgeving.
Om 21.00 zitten Nadine en Karen voor jou klaar om te horen hoe jullie het hebben gehad en de laatste avond samen op unieke wijze af te sluiten.
21.00-21.30 avondmeditatie met aansluitend de afscheidsborrel!

Vrijdag
8.15 Kopje thee en een knabbel
8.30 -9.30 Yogales van Nadine
9.30-10.00 Schrijfmeditatie met Karen
10.00-11.00 ontbijt
11.30-13.00 massage tijd/ vrije tijd
13.30-14.30 lunch
14.30- koffer pakken
16.00- vertrek

Eventueel kan je er voor kiezen om je reis uit te breiden aan de voorkant of achterkant met een paar dagen in Barcelona. Je kan ons contactpersoon en tevens eigenaresse van onze locatie Debbie benaderen voor fijne insider tips over restaurants en verblijf mogelijkheden!
*aanbevolen vlucht Transavia aankomst 7 mei 6.30-8.30 retour 10-5 22.50-1.00. Prijs vanaf € 82,-50
**aanbevolen autoverhuur Sunny Cars. We kunnen jou desgewenst in contact brengen met medehuurders om de kosten en de auto te delen. Geef deze wens aan in jouw boeking.
*** transferkosten kunnen opgevraagd worden bij Debbie
Wie zijn jouw begeleidsters?
Nadine Muller: Na ruim 10 jaar in de zakelijke dienstverlening te hebben gewerkt, besloot ik te gaan doen wat ik écht leuk vind. Ik was altijd al geïnteresseerd in het in beweging brengen van mensen. Vele massage,- yoga- en coachingsopleidingen en cursussen verder heb ik inmiddels veel tools in mijn ‘gereedschapskist’ verzameld om mijn behandelingen en lessen uit te voeren. Inmiddels noem ik mezelf ‘professioneel in de watten-legster‘. Mijn ervaring is dat mensen enorm op kunnen bloeien door onverdeelde aandacht, voor zowel lichaam als geest.
Karen Schilder-van der Meer: Mijn missie is om de mensen die op mijn pad komen te laten ontspannen, opladen, me-time inbouwen om van daaruit het dagelijks leven in een vorm van balans op te kunnen pakken. Als ervaringsdeskundige, maar ook vanuit mijn praktijkervaring, begeleid ik mensen op geheel eigen wijze, namelijk vanuit de eigen innerlijke kracht. De antwoorden liggen klaar om opgepakt te worden. En vanuit ontspanning, zelfliefde, introspectie en mildheid naar jezelf toe, liggen de mogelijkheden voor handen.
Het zal onze gasten dan ook aan niets ontbreken, met de toegewijde aandacht en liefde, in de vorm van een luisterend oor door ons ‘beroepsvertroetelaars”! Dit alles vanuit een down-to-earth benadering.

View Event →
Relax & Restore: Yin Yoga en Reiki @ Liv Yoga Leiden
Mar
9
1:00 PM13:00

Relax & Restore: Yin Yoga en Reiki @ Liv Yoga Leiden

Lekker weer even tot jezelf komen én energie opdoen? Zo vlak na Sinterklaas kun je even opladen en thuis komen bij jezelf tijdens onze Yin & Reiki workshop.

Gedurende deze 3 uur durende workshop ga je de diepte in met meditaties, yin yoga en reiki. Geniet van een heerlijke middag vol ontspanning en herstel van lijf en geest door zo weinig mogelijk te doen en eens lekker op 'ontvangen' te staan. Deze "mini-vakantie in 1 middag" wordt verzorgd door Nadine & Sietske; yin-, meditatie- en reiki experts die je helemaal in de watten gaan leggen.

Reiki wordt ook wel energie, Ki, Chi of Prana genoemd. Door deze energie door te geven kun je blokkades op energetisch, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau opheffen en versterk je je gezondheid, welbevinden en innerlijke rust. Reiki werkt nooit alleen in op de symptomen, maar altijd op de hele mens. De combinatie van yin - waarbij je houdingen langere tijd aanhoudt - en reiki stimuleert en activeert het zelfgenezend vermogen van je lichaam en geest, zorgt voor diepe ontspanning en heft energieblokkades op. Je stapt als herboren van je mat!

Datum: zaterdag 9 maart 13:00 - 16:00
Prijs: €59 p.p.
Docenten: Nadine Muller en Sietske van der Meij

aanmelden via www.livyoga.nl

View Event →
Relax & Restore: Yin Yoga en Reiki @ Liv Yoga Leiden
Dec
8
1:00 PM13:00

Relax & Restore: Yin Yoga en Reiki @ Liv Yoga Leiden

Lekker weer even tot jezelf komen én energie opdoen? Zo vlak na Sinterklaas kun je even opladen en thuis komen bij jezelf tijdens onze Yin & Reiki workshop.

Gedurende deze 3 uur durende workshop ga je de diepte in met meditaties, yin yoga en reiki. Geniet van een heerlijke middag vol ontspanning en herstel van lijf en geest door zo weinig mogelijk te doen en eens lekker op 'ontvangen' te staan. Deze "mini-vakantie in 1 middag" wordt verzorgd door Nadine & Sietske; yin-, meditatie- en reiki experts die je helemaal in de watten gaan leggen.

Reiki wordt ook wel energie, Ki, Chi of Prana genoemd. Door deze energie door te geven kun je blokkades op energetisch, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau opheffen en versterk je je gezondheid, welbevinden en innerlijke rust. Reiki werkt nooit alleen in op de symptomen, maar altijd op de hele mens. De combinatie van yin - waarbij je houdingen langere tijd aanhoudt - en reiki stimuleert en activeert het zelfgenezend vermogen van je lichaam en geest, zorgt voor diepe ontspanning en heft energieblokkades op. Je stapt als herboren van je mat!

Datum: zaterdag 8 december 13:00 - 16:00
Prijs: €55 p.p.
Docenten: Nadine Muller en Sietske van der Meij

aanmelden via www.livyoga.nl

View Event →
Lighthouse Works Yoga & Detox weekend 9-11 November
Nov
9
to Nov 11

Lighthouse Works Yoga & Detox weekend 9-11 November

 • Heerlickheijd van Ermelo (map)
 • Google Calendar ICS

Aankomen, je tas uitpakken, je yogakleren aan en je onder dompelen in het reinigende effect van detoxen - zowel fysiek als mentaal. Een versnelling lager leven voor een weekend - luisteren naar je lichaam en even helemaal tot rust komen! Boek nu via een mailtje aan welkom@bijnadine.nl - dan krijg je nog een fijne boekingskorting. Ik ben er ook als gastvrouw en masseur en ga je helemaal in de watten leggen!

View Event →
Lighthouse Works Yoga & Detox weekend 12-14 Oktober
Oct
12
to Oct 14

Lighthouse Works Yoga & Detox weekend 12-14 Oktober

 • Heerlickheijd van Ermelo (map)
 • Google Calendar ICS

Aankomen, je tas uitpakken, je yogakleren aan en je onder dompelen in het reinigende effect van detoxen - zowel fysiek als mentaal. Een versnelling lager leven voor een weekend - luisteren naar je lichaam en even helemaal tot rust komen! Boek nu via een mailtje aan welkom@bijnadine.nl - dan krijg je nog een fijne boekingskorting. Ik ben er ook als gastvrouw en masseur en ga je helemaal in de watten leggen!

View Event →
Outdoor & Yoga vakantie in Bulgarije
Sep
8
to Sep 15

Outdoor & Yoga vakantie in Bulgarije

Buiten spelen to the max! Een prachtige villa in de bergen van Bulgarije, outdoor activiteiten als hardlopen, hiken en slacklinen, een wijnexcursie, elke dag twee keer yoga én het op papier zetten van je dromen en plannen? Plannen voor een boek, je levensverhaal, je eigen praktijk of gewoon schrijven om het schrijven, om je gedachten creatief de vrije loop te laten of om ze juist te gaan structureren? Wifi uit, verbinding met de natuur en met jezelf aan!  

Maar ook de vrijheid om je eigen plan te trekken en uit het programma te kiezen waar jij zin in hebt. Het is tenslotte jouw vakantie - dan doe je waar jij zin in hebt!

Wat gaan we doen?
Hout hakken, vuurtje stoken en veel buiten zijn. Lekker eten, yoga, even niksen, schrijven, spelen. Je kan er altijd voor kiezen om onderdelen van het programma over te slaan om eens rustig een boek te lezen of er zelf op uit te trekken. In verband met aankomsttijden en het weer kan het programma nog wat wijzigen, maar globaal ziet het er zo uit:

Zaterdag vliegen we op Sofia. Van daaruit is het vervoer voor je geregeld en zijn we onderweg naar de prachtige villa waar we verblijven. We brengen een bezoek aan Villa Yustina voor een wijnproeverij en barbecue en dan lekker naar je bed!

Zondag:
Na de yoga en het ontbijt een stevige wandeling naar een nabijgelegen vijver waar je zelf je lunch gaat vissen. Gecombineerd met een schrijfopdracht die je uitnodigt om dat wat je ziet in woorden te vatten. Aan het einde van de dag een rustgevende Yin les en Yoga Nidra (slaapyoga).

Maandag:
Staan we vroeg op voor een bezoek aan het magische Perperikon. En na de cultuur weer spelen: op het nabijgelegen stuwmeer kun je kanoen, een bootje huren of lekker zwemmen. Ook yoga en lekker eten staan op het programma.

Dinsdag:
Na de ochtendyoga heb je tijd om te wandelen, slacklinen, mee te doen aan de workshop pijl en boogschieten en te werken aan je schrijfopdracht. Maya (voormalig Olympisch skiester met fijnzinnige en stevige handen) komt naar het huis met haar massagetafel. We sluiten de dag af met een barbecue.

Woensdag:
Paardrijden door de bergen met een lokale gids - the easy way. Stapvoets dus als je liever niet op een paard rijdt kan je altijd mee wandelen. Lunch in de bergen en bij thuiskomst weer een fijne yogales om je paardrijspieren op te rekken. 

Donderdag:
We brengen een bezoek aan Shiroka Laka - een super pittoresk dorpje om de echte Bulgaarse folklore van dichtbij mee te maken. Verder staan deze dag mountainbiken of quadrijden op het programma. En yoga. En genieten. En schrijven. En lekker eten. Zoals elke dag :-)

Vrijdag:
Avonturendag in de bergen! We willen niet alles verklappen maar het is spectaculair! Wil je het echt al van te voren weten? Stuur me een mailtje....

Zaterdag:
Via het schitterende kloosten van Bachkovski gaan we terug naar Sofia voor de terugvlucht.

Voor wie?
Actieve levensgenieters die het leuk vinden om met een bijl een stuk hout te klieven voor het vuur, die houden van buiten spelen, nieuwe dingen proberen en af en toe even de rust willen opzoeken.
Het programma is lekker actief, dus enige fitheid van lichaam en geest is wel handig. Neem gerust contact op om te overleggen of dit het juiste moment is om deel te nemen aan de reis. De groepsgrootte is maximaal 12 deelnemers.
Het huis beschikt over 5 kamers met tweepersoonsbed, 1 kamer met 2 eenpersoons bedden en 1 kamer met een zeer ruim stapelbed. Op elke verdieping is een badkamer en apart toilet en elke kamer is voorzien van een wasbak.

De prijs van deze reis is € 1195 pp op basis van een gedeelde kamer.

Deze 8-daagse reis is inclusief:
7 overnachtingen
Bijna alle maaltijden, koffie en thee
Alle yogalessen en meditatiesessies
Meerdere schrijfworkshops
1 massage van 60 minuten
Individuele schrijfcoaching van 30 minuten
Alle genoemde excursies inclusief vervoer ter plekke

Niet inbegrepen zijn:
De vluchten (richtbedrag € 220,- per persoon)
Boekingskosten (€ 15,- per persoon)
2 maal lunch en 2 maal diner in restaurant (richtbedrag is €15 per maaltijd)
Andere dranken en snacks
Wijn voor eigen gebruik bij bezoek wijngaard
Eigen activiteiten buiten het programma

Op deze reis zijn de algemene voorwaarden van www.bijnadine.nl van toepassing.
Deze reis gaat door bij 6 of meer deelnemers.

View Event →
Outdoor & Yoga vakantie in Bulgarije
Apr
28
to May 5

Outdoor & Yoga vakantie in Bulgarije

Buiten spelen to the max! Een prachtige villa in de bergen van Bulgarije, outdoor activiteiten als hardlopen, hiken en slacklinen, een wijnexcursie, elke dag twee keer yoga én het op papier zetten van je dromen en plannen? Plannen voor een boek, je levensverhaal, je eigen praktijk of gewoon schrijven om het schrijven, om je gedachten creatief de vrije loop te laten of om ze juist te gaan structureren? Wifi uit, verbinding met de natuur en met jezelf aan!  

Maar ook de vrijheid om je eigen plan te trekken en uit het programma te kiezen waar jij zin in hebt. Het is tenslotte jouw vakantie - dan doe je waar jij zin in hebt!

Wil je meer informatie over de prijs en het programma? Stuur me een mailtje!

View Event →
Lighthouse Works Yoga & Detox weekend 6-8 april
Apr
6
to Apr 8

Lighthouse Works Yoga & Detox weekend 6-8 april

Aankomen, je tas uitpakken, je yogakleren aan en je onder dompelen in het reinigende effect van detoxen - zowel fysiek als mentaal. Een versnelling lager leven voor een weekend - luisteren naar je lichaam en even helemaal tot rust komen! Boek nu via www.lighthouseworks.nl. Ik ben er ook als gastvrouw en masseur en ga je helemaal in de watten leggen!

View Event →
Relax en ontstress @ Yogi Heroes Hilversum
Feb
25
2:00 PM14:00

Relax en ontstress @ Yogi Heroes Hilversum

Restorative yoga is de yoga van het zijn. Het is een manier om fysiek en mentaal de balans te herstellen en opnieuw contact te maken met je kern. We krijgen allemaal bizar veel prikkels binnen. Opnieuw leren ontspannen, even uit de actiemodus en de batterij opladen kan enorm helpen om spanning los te laten en vrijer/blijer in het leven te staan.

Restorative yoga is een therapeutische yoga beoefening die met ondersteunende poses een diepe ontspanning brengt voor het lichaam. Met de hulp van props zoals dekens, kussens en blokken kun je je lichaam opnieuw laten ervaren wat het is om echt volledig ontspannen te zijn.

Daag jezelf eens op een andere manier uit: door helemaal niets te doen! 3 uur lang vol gas ontspannen en voelen wat het effect daarvan is.

Deze workshop vindt plaats bij Yogi Heroes in Hilversum - Evalien en ik gaan je helemaal in de watten leggen! Kaarten bestel je via deze link: https://www.yogaschoolhilversum.nl/relax-en-ontstress-3/

View Event →
9-11 februari: Yoga & Detox weekend in Ermelo
Feb
9
to Feb 11

9-11 februari: Yoga & Detox weekend in Ermelo

 • Heerlickheijd van Ermelo (map)
 • Google Calendar ICS

Aankomen, je tas uitpakken, je yogakleren aan en je onder dompelen in het reinigende effect van detoxen - zowel fysiek als mentaal. Dat is het Yoga & Detoxweekend van Lighthouse Works. Een versnelling lager leven voor een weekend - luisteren naar je lichaam en even helemaal tot rust komen! Boek nu via een mailtje aan welkom@bijnadine.nl - dan krijg je nog een fijne boekingskorting. Ik ben er ook als gastvrouw en masseur en ga je helemaal in de watten leggen!

View Event →
Lighthouse Works Yoga & Detox weekend 9-11 februari
Feb
9
to Feb 11

Lighthouse Works Yoga & Detox weekend 9-11 februari

 • Heerlickheijd van Ermelo (map)
 • Google Calendar ICS

Aankomen, je tas uitpakken, je yogakleren aan en je onder dompelen in het reinigende effect van detoxen - zowel fysiek als mentaal. Een versnelling lager leven voor een weekend - luisteren naar je lichaam en even helemaal tot rust komen! Boek nu via een mailtje aan welkom@bijnadine.nl - dan krijg je nog een fijne boekingskorting. Ik ben er ook als gastvrouw en masseur en ga je helemaal in de watten leggen!

View Event →
Lighthouse Works Yoga & Detox weekend 26-28 januari
Jan
26
to Jan 28

Lighthouse Works Yoga & Detox weekend 26-28 januari

 • Heerlickheijd van Ermelo (map)
 • Google Calendar ICS

Aankomen, je tas uitpakken, je yogakleren aan en je onder dompelen in het reinigende effect van detoxen - zowel fysiek als mentaal. Een versnelling lager leven voor een weekend - luisteren naar je lichaam en even helemaal tot rust komen! Boek nu door een mail te sturen aan welkom@bijnadine.nl. Dan regel ik nog een fijne boekingskorting voor je.  Ik ben er ook en ga je helemaal in de watten leggen!

View Event →
Lighthouse Works Yoga & Detox weekend 5-7 januari
Jan
5
to Jan 7

Lighthouse Works Yoga & Detox weekend 5-7 januari

Aankomen, je tas uitpakken, je yogakleren aan en je onder dompelen in het reinigende effect van detoxen - zowel fysiek als mentaal. Een versnelling lager leven voor een weekend - luisteren naar je lichaam en even helemaal tot rust komen! Boek nu via een mailtje aan mij - dan krijg je nog een fijne boekingskorting Ik ben er ook en ga je helemaal in de watten leggen!

View Event →
Lighthouse Works Yoga & Detox weekend 1-3 december
Dec
1
to Dec 3

Lighthouse Works Yoga & Detox weekend 1-3 december

Aankomen, je tas uitpakken, je yogakleren aan en je onder dompelen in het reinigende effect van detoxen - zowel fysiek als mentaal. Een versnelling lager leven voor een weekend - luisteren naar je lichaam en even helemaal tot rust komen! Boek nu via een mailtje aan mij - dan krijg je nog een fijne boekingskorting Ik ben er ook als gastvrouw en masseur en ga je helemaal in de watten leggen!

View Event →
Lighthouse Works Yoga & Detox weekend 17-19 november
Nov
17
to Nov 19

Lighthouse Works Yoga & Detox weekend 17-19 november

 • Heerlickheijd van Ermelo (map)
 • Google Calendar ICS

Aankomen, je tas uitpakken, je yogakleren aan en je onder dompelen in het reinigende effect van detoxen - zowel fysiek als mentaal. Een versnelling lager leven voor een weekend - luisteren naar je lichaam en even helemaal tot rust komen! Boek nu via een mailtje aan mij - dan krijg je nog een fijne boekingskorting. Ik ben er ook als gastvrouw en masseur en ga je helemaal in de watten leggen!

View Event →
Lighthouse Works Yoga & Detox weekend 13-15 oktober
Oct
13
to Oct 15

Lighthouse Works Yoga & Detox weekend 13-15 oktober

 • Heerlickheijd van Ermelo (map)
 • Google Calendar ICS

Aankomen, je tas uitpakken, je yogakleren aan en je onder dompelen in het reinigende effect van detoxen - zowel fysiek als mentaal. Een versnelling lager leven voor een weekend - luisteren naar je lichaam en even helemaal tot rust komen! Boek nu via www.lighthouseworks.nl. Ik ben er ook als gastvrouw en masseur en ga je helemaal in de watten leggen!

View Event →