Back to All Events

Relax & Restore: Yin Yoga en Reiki @ Liv Yoga Leiden

  • Liv Yoga 89Y Middelstegracht Leiden, ZH, 2312 TT Netherlands (map)

Lekker weer even tot jezelf komen én energie opdoen? Zo vlak na Sinterklaas kun je even opladen en thuis komen bij jezelf tijdens onze Yin & Reiki workshop.

Gedurende deze 3 uur durende workshop ga je de diepte in met meditaties, yin yoga en reiki. Geniet van een heerlijke middag vol ontspanning en herstel van lijf en geest door zo weinig mogelijk te doen en eens lekker op 'ontvangen' te staan. Deze "mini-vakantie in 1 middag" wordt verzorgd door Nadine & Sietske; yin-, meditatie- en reiki experts die je helemaal in de watten gaan leggen.

Reiki wordt ook wel energie, Ki, Chi of Prana genoemd. Door deze energie door te geven kun je blokkades op energetisch, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau opheffen en versterk je je gezondheid, welbevinden en innerlijke rust. Reiki werkt nooit alleen in op de symptomen, maar altijd op de hele mens. De combinatie van yin - waarbij je houdingen langere tijd aanhoudt - en reiki stimuleert en activeert het zelfgenezend vermogen van je lichaam en geest, zorgt voor diepe ontspanning en heft energieblokkades op. Je stapt als herboren van je mat!

Datum: zaterdag 8 december 13:00 - 16:00
Prijs: €55 p.p.
Docenten: Nadine Muller en Sietske van der Meij

aanmelden via www.livyoga.nl