Back to All Events

Relax en ontstress @ Yogi Heroes Hilversum

  • Yogi Heroes Mussenstraat Hilversum, NH, 1223 Netherlands (map)

Restorative yoga is de yoga van het zijn. Het is een manier om fysiek en mentaal de balans te herstellen en opnieuw contact te maken met je kern. We krijgen allemaal bizar veel prikkels binnen. Opnieuw leren ontspannen, even uit de actiemodus en de batterij opladen kan enorm helpen om spanning los te laten en vrijer/blijer in het leven te staan.

Restorative yoga is een therapeutische yoga beoefening die met ondersteunende poses een diepe ontspanning brengt voor het lichaam. Met de hulp van props zoals dekens, kussens en blokken kun je je lichaam opnieuw laten ervaren wat het is om echt volledig ontspannen te zijn.

Daag jezelf eens op een andere manier uit: door helemaal niets te doen! 3 uur lang vol gas ontspannen en voelen wat het effect daarvan is.

Deze workshop vindt plaats bij Yogi Heroes in Hilversum - Evalien en ik gaan je helemaal in de watten leggen! Kaarten bestel je via deze link: https://www.yogaschoolhilversum.nl/relax-en-ontstress-3/