Back to All Events

Outdoor & Yoga vakantie in Bulgarije


  • Gramade Bulgarije (map)

Buiten spelen to the max! Een prachtige villa in de bergen van Bulgarije, outdoor activiteiten als hardlopen, hiken en slacklinen, een wijnexcursie, elke dag twee keer yoga én het op papier zetten van je dromen en plannen? Plannen voor een boek, je levensverhaal, je eigen praktijk of gewoon schrijven om het schrijven, om je gedachten creatief de vrije loop te laten of om ze juist te gaan structureren? Wifi uit, verbinding met de natuur en met jezelf aan!  

Maar ook de vrijheid om je eigen plan te trekken en uit het programma te kiezen waar jij zin in hebt. Het is tenslotte jouw vakantie - dan doe je waar jij zin in hebt!

Wat gaan we doen?
Hout hakken, vuurtje stoken en veel buiten zijn. Lekker eten, yoga, even niksen, schrijven, spelen. Je kan er altijd voor kiezen om onderdelen van het programma over te slaan om eens rustig een boek te lezen of er zelf op uit te trekken. In verband met aankomsttijden en het weer kan het programma nog wat wijzigen, maar globaal ziet het er zo uit:

Zaterdag vliegen we op Sofia. Van daaruit is het vervoer voor je geregeld en zijn we onderweg naar de prachtige villa waar we verblijven. We brengen een bezoek aan Villa Yustina voor een wijnproeverij en barbecue en dan lekker naar je bed!

Zondag:
Na de yoga en het ontbijt een stevige wandeling naar een nabijgelegen vijver waar je zelf je lunch gaat vissen. Gecombineerd met een schrijfopdracht die je uitnodigt om dat wat je ziet in woorden te vatten. Aan het einde van de dag een rustgevende Yin les en Yoga Nidra (slaapyoga).

Maandag:
Staan we vroeg op voor een bezoek aan het magische Perperikon. En na de cultuur weer spelen: op het nabijgelegen stuwmeer kun je kanoen, een bootje huren of lekker zwemmen. Ook yoga en lekker eten staan op het programma.

Dinsdag:
Na de ochtendyoga heb je tijd om te wandelen, slacklinen, mee te doen aan de workshop pijl en boogschieten en te werken aan je schrijfopdracht. Maya (voormalig Olympisch skiester met fijnzinnige en stevige handen) komt naar het huis met haar massagetafel. We sluiten de dag af met een barbecue.

Woensdag:
Paardrijden door de bergen met een lokale gids - the easy way. Stapvoets dus als je liever niet op een paard rijdt kan je altijd mee wandelen. Lunch in de bergen en bij thuiskomst weer een fijne yogales om je paardrijspieren op te rekken. 

Donderdag:
We brengen een bezoek aan Shiroka Laka - een super pittoresk dorpje om de echte Bulgaarse folklore van dichtbij mee te maken. Verder staan deze dag mountainbiken of quadrijden op het programma. En yoga. En genieten. En schrijven. En lekker eten. Zoals elke dag :-)

Vrijdag:
Avonturendag in de bergen! We willen niet alles verklappen maar het is spectaculair! Wil je het echt al van te voren weten? Stuur me een mailtje....

Zaterdag:
Via het schitterende kloosten van Bachkovski gaan we terug naar Sofia voor de terugvlucht.

Voor wie?
Actieve levensgenieters die het leuk vinden om met een bijl een stuk hout te klieven voor het vuur, die houden van buiten spelen, nieuwe dingen proberen en af en toe even de rust willen opzoeken.
Het programma is lekker actief, dus enige fitheid van lichaam en geest is wel handig. Neem gerust contact op om te overleggen of dit het juiste moment is om deel te nemen aan de reis. De groepsgrootte is maximaal 12 deelnemers.
Het huis beschikt over 5 kamers met tweepersoonsbed, 1 kamer met 2 eenpersoons bedden en 1 kamer met een zeer ruim stapelbed. Op elke verdieping is een badkamer en apart toilet en elke kamer is voorzien van een wasbak.

De prijs van deze reis is € 1195 pp op basis van een gedeelde kamer.

Deze 8-daagse reis is inclusief:
7 overnachtingen
Bijna alle maaltijden, koffie en thee
Alle yogalessen en meditatiesessies
Meerdere schrijfworkshops
1 massage van 60 minuten
Individuele schrijfcoaching van 30 minuten
Alle genoemde excursies inclusief vervoer ter plekke

Niet inbegrepen zijn:
De vluchten (richtbedrag € 220,- per persoon)
Boekingskosten (€ 15,- per persoon)
2 maal lunch en 2 maal diner in restaurant (richtbedrag is €15 per maaltijd)
Andere dranken en snacks
Wijn voor eigen gebruik bij bezoek wijngaard
Eigen activiteiten buiten het programma

Op deze reis zijn de algemene voorwaarden van www.bijnadine.nl van toepassing.
Deze reis gaat door bij 6 of meer deelnemers.