Back to All Events

Mini-Retreat Yin & Reiki bij De Yogastudio

  • De Yogastudio Maresingel Leiden, ZH, 2316 Netherlands (map)

Heb jij ook behoefte aan een break en meer energie? Doe dan mee met deze fijne Yin & Reiki workshop. We gaan de diepte in met ontspannende meditaties, yin yoga en reiki. Geniet van een heerlijke middag vol ontspanning en herstel van lijf en geest door zo weinig mogelijk te doen en eens lekker op ‘ontvangen’ te staan. Deze “mini- vakantie in 1 middag” wordt verzorgd door Nadine & Sietske; yin-, meditatie- en reiki experts die je helemaal in de watten gaan leggen.
We beginnen met een ontspannende meditatie – hierin laten we jouw onderbewuste het werk doen, terwijl je lichaam en geest mogen uitrusten. Je mag loslaten wat je niet meer dient en wat je misschien zelfs belemmert en we gaan op zoek naar je eigen kracht. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je installeren op je mat. Hoe verrukkelijk is dat?
Na deze meditatie gaan we over naar de Yin yoga waarbij we ook Reiki in zullen zetten. Reiki wordt ook wel energie, Ki, Chi of Prana genoemd. Door deze energie door te geven kun je blokkades op energetisch, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau opheffen en versterk je je gezondheid, welbevinden en innerlijke rust. Reiki werkt nooit alleen in op de symptomen, maar altijd op de hele mens. De combinatie van yin (waarbij je houdingen langere tijd aanhoudt) en reiki stimuleert en activeert het zelfgenezend vermogen van je lichaam en geest, zorgt voor diepe ontspanning en heft energieblokkades op.
Tijdens de afsluitende Yoga Nidra zal je lichaam in diepe rust komen en je hersengolven naar een lagere frequentie. Hierdoor ben je bewust aanwezig bij je ontspanning en zal je centrale zenuwstelsel dit ook als zodanig herkennen en in diepe ontspanning gaan, vergelijkbaar met diepe slaap. Yoga Nidra is ideaal voor mensen die moe zijn, extra energie kunnen gebruiken of gewoon een kort nachtje hebben geslapen en willen bijtanken! Vol van hernieuwde energie en balans in body mind & soul stap je als herboren van je mat!

Prijs: € 59,-

Zondag 19 mei van 13.30 - 16.30

Aanmelden doe je door een mail te sturen naar: deyogastudio@gmail.com onder vermelding van aanmelding 19 mei