Back to All Events

Yogareis: Yin, Meditatie en Mindful genieten onder de Spaanse zon!


  • 123 ole Gerona Spain (map)

Wil je er even tussenuit? Echt even opladen, echt letterlijk op adem komen, aan jezelf denken en verzorgd worden? Maar vooral ook niks moeten en alles mogen waar je de behoefte toe voelt? De zon op jouw gezicht voelen, terwijl je ligt te chillen op jouw zonnebedje?
Een combinatie van een werkelijk geweldige locatie in een prachtige omgeving en de oprecht liefdevolle begeleiding zorgen er voor dat deze week niet snel vergeten wordt. Je neemt een boost aan energie en tools mee naar huis om dat gevoel nog lang vast te houden.

Ga je mee? 

Je landt op dinsdag 28 april op Girona Airport*, slechts 20 minuten van onze Spaanse Boerderij, omgetoverd tot prachtig landgoed. Huur een auto**, zodat je de vrijheid hebt om jezelf te bewegen tijdens de vrije momenten. Neem de tijd om jouw verblijf en omgeving te verkennen en neem de rust om je vervolgens mee te laten nemen in een fijne vijf-daagse vakantie.

De reis is van dinsdag 28 april tot zaterdag 2 mei, inclusief 4 overnachtingen, ontbijt, lunch & diner, welkomstborrel en afscheidsborrel, alle yoga lessen en persoonlijke begeleiding, een massage van 45 minuten, onbeperkt water en thee. De reis is exclusief vlucht, transfers en aanvullende dranken/ boekingen.

De investering voor deze magische reis is € 725,-. Boek je voor 15 oktober dan is de prijs € 695,- 

Alle overnachtingsplekken zijn geweldig! 

Er is een beperkt aantal 1-persoons plekken in de tuin beschikbaar (dus op basis van beschikbaarheid). Dat zijn de caravans en woonwagens die je terug kan vinden in de foto’s op de website van 123ole. 

Je kan er ook voor kiezen om te overnachten in de stalkamers in de tuin - die ruime kamer deel je dan met een collega-vakantieganger of -gangster (we delen je samen in op basis van sexe uiteraard). Wil je een stalkamer voor jezelf, dan geldt er een toeslag van € 35,- per nacht. Er zijn ook kamers in het huis beschikbaar, hiervoor geldt een 1-persoonstoeslag van € 60,- per nacht. Zo houd je zelf in de hand wat je besteedt aan je overnachtingen :-). 

Programma

Globaal kun je je hier op verheugen, in de praktijk kunnen we wat afwijken van de volgorde uiteraard.

Dinsdag 
Aankomst dag! Feestelijk welkom met een hapje en een drankje en nadere kennismaking. In de middag een massage (op indeling). In de vooravond is er een Yin yogales van Nadine en aansluitend een meditatie met Karen. Daarna schuif je aan voor het diner en ga je voldaan jouw bedje in.

Woensdag
Beginnen we met een kopje thee en een ochtendknabbel, gevolgd door een slow flow yogales van Nadine en meditatie met Karen. Daarna is er weer uitgebreid tijd voor het ontbijt en geven Karen en Nadine weer massages (op indeling). Na de lunch ben je de middag lekker vrij. In de vooravond weer een Yin yogales en meditatie met Karen en na het heerlijke diner van Begona mag je weer lekker je luikjes sluiten voor een goeie nachtrust

Donderdag
Deze dag begint zoals gisteren, maar na het ontbijt kun je op pad om te doen waar jij zin in hebt*. Om 21.00 zitten we voor jou klaar om te horen hoe je het hebt gehad met een lekker hapje en drankje.

Vrijdag 
Na de yoga is er weer een schrijfmeditatie met Karen en daaropvolgend het ontbijt. Karen en Nadine masseren wederom en je kan er deze dag voor kiezen om mee te lunchen, of dit op eigen gelegenheid elders te doen. Na de lunch kun je je bij Karen en Nadine aansluiten voor een bezoek aan het werkelijk schattige dorpje Besalu om rond te struinen, souvenirs te kopen of het miniaturen museum te bezoeken. Om 18.00 is er voor de liefhebbers weer een yogales (yoga nidra) en mogen we ’s avond aanschuiven voor een heerlijk bord paella!

Zaterdag
Na de vroege yogales heb je de tijd om rustig je koffer te pakken en vast uit te checken. Om 10 uur treffen we elkaar dan weer bij het ontbijt en vertrekken gezamenlijk richting strand of luchthaven (afhankelijk van de vluchttijden - die zijn momenteel helaas nog niet bekend)

*Je kan bijvoorbeeld naar Barcelona (ca. 2 uur rijden), naar Gerona (ca 30 min) om een marktje bezoeken, je kunt de bergen in of je bij mooi weer op het strand draperen. Daarom zijn lunch en diner niet inclusief deze dag. Blijf je liever in en rondom ons verblijf, dan neem je een duik in het verwarmde zwembad, ga je in één van de knusse hoekjes van het huis of de tuin genieten van dat goede boek of lekkere tijdschrift of doe je een dutje in de hangmat.

Lunchen en dineren kan in één van de vele restaurants in Girona stad of directe omgeving. Je kan er voor kiezen om je reis uit te breiden aan de voorkant of achterkant met een paar dagen in Barcelona. Je kan ons contactpersoon en tevens eigenaresse van onze locatie Debbie benaderen voor fijne insider tips voor eten en verblijf!

*aanbevolen vlucht Transavia aankomst 28 april en vertrek 2 mei.

**aanbevolen autoverhuur Sunny Cars. We kunnen jou desgewenst in contact brengen met medehuurders om de kosten en de auto te delen. Geef deze wens aan in jouw boeking. Ook is het mogelijk om een transfer aan te vragen bij Debbie van 123ole - kosten hiervan bedragen ongeveer € 50,- per persoon. 

Eventueel kan je er voor kiezen om je reis uit te breiden aan de voorkant of achterkant met een paar dagen in Barcelona. Je kan ons contactpersoon en tevens eigenaresse van onze locatie Debbie benaderen voor fijne insider tips over restaurants en verblijf mogelijkheden!
*aanbevolen vlucht Transavia aankomst ……… Prijs vanaf € 82,50
**aanbevolen autoverhuur Sunny Cars. We kunnen jou desgewenst in contact brengen met medehuurders om de kosten en de auto te delen. Geef deze wens aan in jouw boeking.
*** transferkosten kunnen opgevraagd worden bij Debbie
Wie zijn jouw begeleidsters?
Nadine Muller: Na ruim 10 jaar in de zakelijke dienstverlening te hebben gewerkt, besloot ik te gaan doen wat ik écht leuk vind. Ik was altijd al geïnteresseerd in het in beweging brengen van mensen. Vele massage,- yoga- en coachingsopleidingen en cursussen verder heb ik inmiddels veel tools in mijn ‘gereedschapskist’ verzameld om mijn behandelingen en lessen uit te voeren. Inmiddels noem ik mezelf ‘professioneel in de watten-legster‘. Mijn ervaring is dat mensen enorm op kunnen bloeien door onverdeelde aandacht, voor zowel lichaam als geest.
Karen Schilder-van der Meer: Mijn missie is om de mensen die op mijn pad komen te laten ontspannen, opladen, me-time inbouwen om van daaruit het dagelijks leven in een vorm van balans op te kunnen pakken. Als ervaringsdeskundige, maar ook vanuit mijn praktijkervaring, begeleid ik mensen op geheel eigen wijze, namelijk vanuit de eigen innerlijke kracht. De antwoorden liggen klaar om opgepakt te worden. En vanuit ontspanning, zelfliefde, introspectie en mildheid naar jezelf toe, liggen de mogelijkheden voor handen.
Het zal onze gasten dan ook aan niets ontbreken, met de toegewijde aandacht en liefde, in de vorm van een luisterend oor door ons ‘beroepsvertroetelaars”! Dit alles vanuit een down-to-earth benadering.

Earlier Event: January 19
One-Day-Retreat