Back to All Events

One-Day-Retreat

  • Duin en Kruidberg Duin- en Kruidbergerweg Santpoort-Noord, NH, 2051 EC Netherlands (map)

Op een schitterend Landgoed; yoga, ademhaling, wandelingen en meditaties. Een verademing in een droomwereld!

Wil je er even een dagje tussenuit om op te laden in een ultiem ontspannen vakantiesfeer? Dat kan! Op vrijdag 13 september of vrijdag 11 oktober kan je je van 10.00-16.00 laten meeslepen door mijn collega “in-de-watten-legster” Karen (www.hetgeestigelichaam.nl) en mijzelf.

De dag begint met een ontspannende yogales waarna we via de ademhaling en diverse meditaties aanbelanden bij een heerlijke lunch. Een stiltewandeling in de bijzondere omgeving van het Landgoed zorgen ervoor dat je je in een andere wereld bevindt en het middagprogramma doet je versteld staan van de staat van ontspanning die jouw lichaam en geest hebben bereikt!

Maak deze dag compleet en duik in de wellness tegen een korting van 10% op een wellnessbehandeling! Of geniet van een overnachting tegen een gereduceerd tarief en houd dat gevoel van ultieme ontspanning nog even vast!

De bijzondere locatie is Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort. https://www.duin-kruidberg.nl/nl/spa-wellness

Deze vakantie in 1 dag kost €129,-. Kom je samen met iemand dan betalen jullie samen € 229,- (incl. lunch, koffie, thee, water).

De one day retreat kan rechtstreeks via mij geboekt worden (welkom@bijnadine.nl). De aanvullende producten zoals wellness en hotel kunnen via het hotel geboekt worden. Vraag naar de mogelijkheden!

Later Event: October 27
Yin met handpan & gitaar