FAQ

Hoe kies ik de beste massage voor mijn klacht/probleem? Elke behandeling is maatwerk. Wellicht zit je vast in je nek en vind je het fijn daar de spierknopen aan te pakken of je onderrug te laten ontspannen. Of ervaar je stress en wil je daar mee aan de slag. Ik neem altijd de tijd om met jou uit te vinden wat op dat moment het beste bij je past. Immers: hoe je je vandaag voelt, is hoe je je vandaag voelt. 

Intake De eerste keer dat je komt voor een behandeling vindt er een intake plaats of we doen deze telefonisch. Hierin kunnen we het hebben over je wensen en de mogelijkheden.

Hoe kan ik afrekenen? Je kan contant afrekenen of je ontvangt een factuur.

Moet ik zelf nog iets meenemen? Nee, dat is niet nodig. Handdoeken, olie, muziek, warme handen, een luisterend oor – het is allemaal aanwezig.

Kan ik als ik zwanger ben een massage krijgen? Je kan gewoon gemasseerd worden als je niet in de eerste 12 weken van je zwangerschap zit en je huisarts of verloskundige geen negatief advies heeft gegeven over massage. Ik zorg ervoor dat je je comfortabel ligt op je zij met behulp van een voedingskussen.

Wat kost een massage? De prijzen voorbehandelingen zijn als volgt:  

30 minuten    € 35,-

45 minuten    € 45,-

60 minuten    € 60,-

90 minuten    € 90,-