Massages

Ontspanningsmassage

Tijdens een ontspanningsmassage worden je spieren op een milde manier in beweging gebracht, zodat eventuele blokkades kunnen worden opgeruimd. Doordat je lichaam onder andere oxytocine (knuffelhormoon), dopamine & serotonine (gelukshormoon) aanmaakt zul je als herboren van de tafel stappen.

Thai-yoga-massage

Thai yoga massage is de beste manier om alle spieren, gewrichten en ledematen weer ‘op hun plek’ te krijgen zodat je letterlijk en figuurlijk weer de ruimte in je lichaam kan beleven. Een total body workout die ook wel yoga voor luie mensen wordt genoemd. Deze massage wordt (geheel gekleed) uitgevoerd op een mat op de vloer. De massage wordt afgesloten met een ontspannende gezichtsmassage.

Voet-Reflex-Massage

Reflexzonetherapie stimuleert door middel van drukpunten de organen, die elk een spiegelpunt hebben op of onder de voet. Reflexzonemassage ondersteunt de homeostase (het zelfgenezend vermogen van het lichaam), helpt lichamelijke en geestelijke klachten te verlichten, verbetert de doorbloeding en geeft je een energiek en ontspannen gevoel. 

Lomi-Lomi-Massage

Lomi Lomi komt oorspronkelijk uit Hawaii en wordt van generatie op generatie doorgegeven. Bij deze helende massage staat de adem centraal en wordt het gehele lichaam gemasseerd met de onderarmen. Bij deze massage wordt veel olie gebruikt. Er ligt minder nadruk op het losmaken van de spieren, maar meer op totale lichamelijke en geestelijke ontspanning! 

Holistische-massage

De holistische massage gaat uit van de eenheid tussen lichaam en geest. Bepaalde emotionele blokkades of knelpunten hebben hun weerslag op het lichaam en dat kan zich uiten in spanning of pijn. 

Samen onderzoeken we jouw voornaamste knelpunten. Jij geeft aan waar extra aandacht aan gegeven kan en mag worden. De holistische massage is een rustgevende lichaamsmassage waarbij onderdelen uit de ontspanningsmassage, reiki en aromatherapie bij elkaar komen.

Aroma-Touch-Massage

Bij Aroma Touch massage wordt gebruik gemaakt van 8 verschillende essentiële oliën (onder andere Lavendel, Tea Tree, Wilde Sinaasappel en Pepermunt) die ingezet worden om stress (zowel fysiek als mentaal) te verminderen, het immuunsysteem te ondersteunen, de gezonde ontstekingsrespons in het lichaam te verbeteren en homeostase (het zelfgenezend vermogen van het lichaam) te stimuleren. Tijdens deze massage worden de rug en de voeten behandeld met (weinig) olie. Een zeer ontspannende, herstellende en weldadige behandeling!

Bamboe-Massage

Deze massage zorgt voor een ontspannen gevoel, maar is tegelijkertijd ook opwekkend. De bloedsomloop wordt op gang gebracht, wat helpt om afvalstoffen af te voeren. Door middel van een bamboestok worden de zenuwuiteinden in de huid geactiveerd en gestimuleerd. 

Zwangerschapsmassage

De zwangerschapsmassage kan tot in de laatste weken (week 38/39) toegepast worden, waarbij in zijligging de rug, het bekken en de benen worden gemasseerd. Doordat je met een voedingskussen wordt ondersteund kun je lekker ontspannen. Een cadeau voor jezelf en je kindje! 

Passive-Assisted-Yoga

Een combinatie van Yin Yoga en Thai Yoga massage. Een hele mooie mengvorm waarbij we samen de uitdagingen op het gebied van compressie (bot op bot) en stretching (spieren, bindweefsel, pezen) aangaan. Ook je energiebanen (meridianen) komen aan bod in de Passive Assisted Yoga. Deze behandeling kan zowel op de tafel als op de mat op de grond gedaan worden.