Screen Shot 2018-06-22 at 07.56.37.png

Reiki

Reiki wordt gezien als kosmische energie (Reiki wordt ook vaak vertaald als universele levensenergie). Het is geen persoonlijke energie, ik geef het door via mijn handen.
Problemen ontstaan als de doorstroom van de energie is geblokkeerd. Bijvoorbeeld door negatieve ervaringen in het verleden. Zolang dit nog niet is verwerkt, is dit opgeslagen in je lichaam en kan het zich uiten in lichamelijke en geestelijke problemen. Reiki kan worden gebruikt ter behandeling van klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau en ter versterking van gezondheid, welbevinden en innerlijke rust. Reiki werkt nooit alleen in op de symptomen, maar altijd op de hele mens. Er bestaat geen definitie van wat Reiki exact doet. Het wordt door iedere behandelaar of behandelde verschillend ervaren. Er zijn echter wel overeenkomsten in de ervaring met Reiki. 

Reiki stimuleert en activeert het zelfgenezende vermogen van je lichaam (homeostase) en geest, zorgt voor diepe ontspanning, heft energieblokkades op, vermindert stress en depressie, verlicht pijn en heelt op het emotionele vlak

Door een reiki behandeling komt er extra energie beschikbaar voor het lichaam en op dat moment kan het lichaam met die extra energie aan het herstel beginnen.

Tarieven