Back to All Events

Yin Self Pleasure - Blessing the Trinity (Nidra)

  • Bij Nadine 57 Stieltjesstraat Leiden, ZH, 2313 SJ Netherlands (map)

Wat gaan we doen?
Deze Yin Self Pleasure editie is de meest laagdrempelige, makkelijke, toegankelijke vorm van Yin Self Pleasure en geschikt voor iedere vrouw die een dieper, zachter en vervullender seksleven wil. Deze workshop is een 100% yin variant via Zoom. Voor de Self Pleasure gaat je camera gewoon uit, je kleding mag je aanhouden én last but not least: je niets hoef te doen! Je hoeft alleen te liggen, te ontspannen en de orgastische stroming in je te ontmoeten.

Theorie & Doen
Omdat de meeste vrouwen leren door initiatie, het doen, ligt de focus op de Yin Self Pleasure en de blessings van je drie tempels. Je derde oog, hart en yoni. En het openen voor de ervaring gaat ons vaak wat gemakkelijker af wanneer we weten wat Yin Seksualiteit is, wat er kan gebeuren en wat je wel of niet kan verwachten. Daarom beginnen we met een stukje theorie, daarmee kun je de Yin Seks principes gelijk ook thuis in de praktijk brengen.

  • Deel 1: Theorie zodat je Yin Seksualiteit in je eigen seksleven kunt toepassen

  • Deel 2: Yin Self Pleasure - Blessing van je drie tempels. The Holy Trinity


Achtergrond 100% Yin Self Pleasure
Yin seks is een nieuw, onverkend terrein. Het is een vorm van seksualiteit die volledig is afgestemd op het vrouwenlichaam, haar opwindingssysteem en yin energie en kan solo en met partner worden gedaan. Deze vorm van seks floreert bij veiligheid en ontspanning en je jaagt het orgasme niet na, maar ontspant zo diep en stemt je zo af op de orgastische levensenergie in jou.
Yoga Nidra is een systematische meditatie methode waarbij naar complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning wordt toegewerkt. Het lijkt op slapen, maar je valt niet in slaap, je bent alert.
Samen vormen ze de gouden combinatie om de cellen in je lijf te openen, je orgastisch potentieel te ontwaken en is ze de route naar een diepere verbinding en vervullendere seks.

Details workshop

  • Duur 19.00-21.00

  • Via Zoom (de link ontvang je één dag voor de aanvang van de workshop)

  • Investering €44,-


Facilitators
Nadine Muller (healer én yoga docent) én Mirjam Ravensbergen (expert vrouwelijke seksualiteit) nemen jou mee op reis.

Je ontvangt:

  • Workshop via Zoom 2 - 2,5 uur

  • Spotifyplaylist

  • Recording om terug te luisteren en nog meer orgastisch plezier toe te laten


Wat anderen zeggen
"De workshop gaf me meer helderheid over de 'theoretische kant' van yin-seksualiteit en nam me helemaal mee in deze yinne, zachte, trage manier van afzakken in mijn lijf, helemaal naar mijn bekkengebied. 2 superfijne madammen, met een workshop die smaakt naar meer... " Heidi

"Het was zo diep helend en het was zo mooi. Voor mijn gevoel een zaadje voor heel veel meer." Jantine